lördag 30 juni 2012

När vi vaknade dagen efter

Igår blev en himla bra dag! På morgonen spontanpromenerade jag och Dalkullan en mil! En mil! Det är inget jag brukar göra. 2 timmar tog det, så svetten rann. Vi brände ca 600 kcal på den svängen. Sen mötte jag upp Anna i mammagruppen och gick och badade innan vi gick hem till Julia i mammagruppen. Hon och Håkan bjöd på kaffe, tomatsoppa som hon speciallagat för att vara smal, jordgubbar med citroncremefraishe och massor massor med vin (veckans första undantag från dieten). Det var supertrevligt. O kom också efter jobbet så det blev en riktigt trevlig helkväll. Vallydamen fick låna en pyjamas och somnade sött i vagnen så vi fick ha sådär vuxentrevligt som man ofta längtar efter att få ha.

Tyvärr stendog min mobil så idag ska vi försöka skaffa en ny. Kommer därför sakna alla nummer till er kära vänner. Men innan vi drar till Farsta på shoppingtur har vi pyjamasmys i sängen hela familjen.

2 kommentarer:

  1. Så ljuvligt med spontanvuxentrevligt! Och detta bara en dag efter vår Gröna lund-ångest. Livet är alltså inte slut. Hurra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Hurra för att livet fortsätter trots bebisar! Kram

      Radera