fredag 2 november 2012

När vi har en tradition

Fredagskvällarna är våra bästa. Vi äter när damen har somnat. Vi brukar köra nån mat som tar lite tid att laga och lite tid att äta. Vi delar en flaska vin. Ofta kör vi räkor. Vi ser en film. Någon av oss somnar i soffan före tio. Denna kväll blev det brucetta, kronärtskockor och en lysande portabello och parmesanrisotto. Och en chokladkaka från Anton Berg med mörk choklad och salmiak. Och O somnade i soffan 21.30. Kanske slår jag rekord och ser en hel film. Nästa fredag är det nog jag som sover i soffan. Efter några dagars arbete. På arbetet...
Vad har ni för fredagstraditioner?

2 kommentarer:

  1. Bara ta det lugnt. Dobidoo kl 8 och Grimm kl 9. Sen brukar jag vara så sorgligt trött så jag kryper i säng. :) Förr var vi hos pappa och åt middag på fredagar och såg även Skavlan. Hoppas det tas upp igen. :)
    Er kväll låter super!

    SvaraRadera
  2. Hihi.. När Måns var yngre brukade vi äta efter han hade somnat men nu är det fredagsmiddag med båda barnen. Sen får Lilly lägga sig tidigare än Måns så att vi har lite eget mys med bara honom. Kvällen brukar sluta med att iaf en av oss somnar på soffan :)

    SvaraRadera