tisdag 22 november 2011

Dagar som gått

Första veckan efter förlossningen var jag extremt begränsad i min rörelseförmåga, jag kunde inte resa mig ur sängen utan värsta proceduren och de flesta rörelser gjorde ont. Sakta men säkert har förmågan börjat återvända. Jag kan gå promenader, inte i nåt rasande tempo men ändå. Att ha Vally i babybjörnen funkar bra för mig eftersom jag inte kommer att kunna komma ut själv med barnvagnen förrän jag får bära tyngre och kan få ut vagnen för trapporna. Jag och O har tagit oss på små promenader när han varit hemma. Känns viktigt för mig att komma ut en stund varje dag i det begränsade dagsljuset. 




Vally har också fått sina första bad. Hon verkar gilla det, eller åtminstone inte ogilla det, svårt att säga med en sån liten, som ännu inte kan le något socialt leende. 
Jag provade för första gången att pumpa ur mjölk på fredagen och lämnade O ett par timmar för att gå till Bollywood, vår stamindier i kvarteret och käka med mina härliga ekochicks (+bonusFredrik). För ett år sen jobbade vi allihopa tillsammans på ekonomisektionen, nu har de flesta bytt jobb, men ekochicksAW kör vi fortfarande med jämna mellanrum. Jättekul att träffa dem allihop och härligt att få prova det första glaset vin sen februari. 


När man varit borta en stund från lilla sötnosen vill man hem och dokumentera, insupa och ta in henne. Vill ju aldrig nånsin glömma något av hur det är just nu. Babyhullet, ljuden, minerna, de lena fötterna och luddhåret. 



Helen och Lilly var och hälsade på idag och servade med lunch. TACK! Kul att se hur stor man kan vara när man är 5 månader. Stor skillnad i vad de kan just nu, men när de blir några månader äldre kommer de nog snart vara ikapp varandra och kommer nog kunna ha mycket kul ihop. Hoppas att de ska bli lika goda vänner som jag och mamman, Lilly och Vally!






3 kommentarer:

  1. Vad fina bilder! Du ser så pigg, snygg och fräsch ut fru Sylvan! <3 ;)
    Jag är sjuk, så tur att jag inte kom och smittade ner er. Kommer när jag är frisk!
    Stor kram till er båda!
    Du är duktig!

    SvaraRadera
  2. Tack själv för en mysig dag, hoppas det blir snart igen. Vilken härligt stirrig blick Lilly har :)
    Vi gjorde lasagne på kvällen och Måns var snabb att säga att det var sån god Elin gjorde :)

    SvaraRadera
  3. Jättefina bilder! Och shit vilka sötnosar tillsammans, Vally och Lilly! :D

    SvaraRadera