fredag 21 september 2012

När vi provade Farstabadet

Idag tog Vally med sig Eddie och gick till badhuset som de bästa vänner. Farstabadet har nyöppnat efter en längre tids renovering. Jag tyckte inte att det kändes särskilt imponerande för att ha varit stängt i minst ett år. Det var fräscht men inte nåt avancerat. Men iallafall så var barnen mycket pepp! Särskilt pepp var de på omklädningsrummet! Poolerna var lite i kallaste laget för bad med 10månadersungar men det gick bra att bada ca 20 minuter. Vi provade lilla "undervisningsbassängen" och plaskområdet där det fanns lite olika vattensprutande saker och bubblor. Efteråt duschade vi och jag och LD satt en stund längst ner i bastun vilket hon verkade njuta av.

Badet får 3 av 5 toasters.
Plus för varma duschar, rymliga omklädningsrum och lilla bassängen.
Minus för något kallt i vattnet, att det var varken djupt eller grunt i plaskområdet (vilket gjorde det svårt att ta sig runt både som vuxen och barn) och för att tanterna på badet verkade tycka att det var ganska jobbigt med bebisar.

2 kommentarer:

  1. Ja men eller hur! På allt! Och tanterna, alltså, detta är ju dessutom snälla bebisar. De var ju glada och pepp och tanterna ba: *bläng*

    SvaraRadera
  2. Håller med om besvikelsen.
    Hade väntat mig något häftigt efter en så lång avstängning.
    Nu kändes det som ett steriliserat, själlöst och opersonligt bad. Jag pratar framförallt om omklädningsrummet och bastun. och ser inga av det gamla gänget som tidigare trivdes på badet.

    SvaraRadera