onsdag 15 augusti 2012

När dagarna är som bäst

För mig och Vally är dagarna som bäst när vi har planer från ca 10 till ca 16.30 . Då är mamman och barnet som nöjdast. Det är minst gnäll och mamman känner sig inte så slutkörd när pappan kommer hem. De dagar vi inte har något planerat är inte alls nåt att ha pga gnälloverload och de dagar då vi har någon timme inbokad är också kämpiga. Damen är nämligen mycket glad och social och behöver massor och åter massor av stimulans.

Så idag var en perfekt dag! Sol och varmt och underbart sällskap av Jess och Ted. Vi sågs på tvärbanan och tog en tur till Sickla varifrån vi gick med destination Fåfängan. Men! Vi hittade inte upp på berget. Kanske var vi lite för lata för att ta reda på hur man skulle göra men vi satte istället kurs mot en grym vegetarisk lunch på Hermans. Vi kom precis innan lunchruschen och fick ett bra bord. Vally höll tinnitustjutshow för hela restaurangen och var på sitt bästa humör. Sedan gick promenaden vidare längs vattnet till Långholmen där vi (jag Jess och LD) badade. Vally rymde hela tiden till andra sällskaps filtar och var mycket glad och bedårande. När vi var mätta på solbad och Vally hade rymt ca 100 ggr till angränsande småtjejers Bamsetidning satte vi kurs hemåt. Dock fick det bli ett stopp till i Tanto för lite förfriskningar innan tågfärden hem. Grym dag! Och mycket promenerande på köpet.

5 kommentarer:

  1. Avis på dig som fått hänga med fina syster och älskade Ted hela dagen! :)

    Vad har ni för dyna i vagnen, är det EL's egna? Och gillar ni den? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är lyx att få hänga med dem!

      Det är en AddStrollerdyna som jag köpte för nån vecka sen. Vi har använt åkpåsens underdel innan men den blev för varm för damen. Dynan verkar bekväm men saknar tyvärr fästpunkter upptill. I övrigt mycket bra!

      Radera
  2. (Såhär hundra år senare)

    Aha! Har kollat på Addbaby/Addstrollerdynorna och tyckte att de verkade fina..I vår ergonomiska sittdel tror jag inte att det spelar så stor roll om det går att vika över upptill, den kan ju liksom inte smita iväg så långt ändå. Ska leta efter pangpris/begagnat och se om jag hittar något intressant :) Tack för hjälpen :)

    SvaraRadera