lördag 29 december 2012

Ny utvecklingsperiod

Av O fick jag min födelsedagspresent några dagar för tidigt eftersom det var en upplevelsepresent som skulle avnjutas idag= dan före dan. Vi ska gå på Jesus christ med Ola Salo och sen gå ut på restaurang och ha barnvakt över natten. Hehe. Barnvakterna vet inte vad de har sagt ja till.

Lilla damen har gått in i en av de berömda wonder weeks- veckorna och denna är inte nådig. Hysteriska utbrott både dag och natt. Innan hon somnade in för eftermiddagslur hade hon det mest galna utbrottet i matsammanhang och kastade skedar och mat över hela köket och gallskrek och kastade med hela kroppen i matstolen. I wonder weeks så står det att det är från och med nu som hon måste få regler som gäller för att inte bli en hopplös tvååring. Så hon fick hålla på ett tag. Sen gav jag henne valet att gå och sova istället och då sträckte hon upp armarna. Helt orange av matburksmat var hon (hon fick sitta i bar överkropp eftersom hon kastade haklappen all världens väg). Lurade i henne lite mat när hon satt i mitt knä och när hon fick komma ner på golvet plockade hon upp de två skedarna som hon kastat iväg och sa taaaack och åt upp en köttbulle som låg på golvet. Nu börjar förhandlingarnas och uppfostrandes tid. Krävande och kul på ett nytt plan.

2 kommentarer:

  1. Åh vilken fin present! Du får berätta sedan hur bra JCS var!

    Eddie bjuder också på alldeles fantastiska vredesutbrott här - kastar sig raklång och kröker ryggen och illvrålar. Ascharmigt.

    SvaraRadera
  2. Åh kul , snart är vi där :D wiiii! (ironin är på hög nivå)

    SvaraRadera