fredag 30 december 2011

Nu var det klippt!

Har nu spenderat ett par timmar hos min frisör. Blekte och kapade minst 15 cm på längden. Klippte samma frilla som jag hade 2008. Det blev min födelsedagspresent till mig själv för idag fyller jag 28!!! Mycket mer än så har vi inte ork till idag och vi sparar energin till morgondagens Hollywoodpartaj. Ska bli så himla kul att träffa alla fina kompisar i Linköping och alla bebisar!

4 kommentarer:

  1. Det var ett roligt sammanträffande! Grattis till dig med! :)

    SvaraRadera
  2. Super blev det! :-) och Grattis på födelsedagen! Vi ses i morgon. Kram

    SvaraRadera
  3. Väldigt snyggt! Gott nytt år och kram!/Lisa.

    SvaraRadera
  4. GRATTIS! Hip hip hurra!

    Sv: Vagnsstyckena (sidorna) slipade vi lätt (ruggade upp) och målade sedan med Servalack Aqua från Alcro. Trappstegen slipade vi trärena och betsade sedan i mörkbrunt (typ valnöt). Minns inte vad betsen hette och burken är kastad..Köpte den dock på Colorama om det kan hjälpa :)

    Vi sov på nedervåningen en natt för att inte gå i trappen och lämna fotavtryck, men sedan var det fritt fram, och varken färg eller bets luktade nämnvärt, helt okej för en bebisnäsa alltså! Vad kul att ni har den som inspiration, vi blev riktigt nöjda själva :)

    Crille höll på själv en helg när jag var borta och hann nästan färdigt på tre kvällar, han använde dock en riktigt bra slipmaskin som underlättade :)

    SvaraRadera