söndag 25 september 2011

Hösthelg i väntans tider



Härligt krispig höst har det varit i helgen! Lång blir dagarna när man vaknar 6 varje dag. Igår hann vi med att simma, kolla efter lite inspiration i tapetaffärer, mysa med systerdottern och djuren i Björklunds hage i Bromma och se Bridesmaids på bio. Fullt action hela dagen.



 På söndagen har vi hunnit med tvättstugan, ett besök hos Os syster Elin och hennes lilla familj. Axel har vuxit massor sen vi såg honom sist och skrattar nu med hela ansiktet. Jag passade på att hålla så mycket som möjligt, så det blev ingen bild. Lägger upp ett par från första mötet med morbror och "moster" när han bara var ett par veckor istället.

Redan rutinerad mamma
"Moster" Elin
Kaxig farsa
Ovan blivande pappa tillika morbror








































Vi har också varit i Sjöängen, vårt blivande område 2 gånger denna vecka. I torsdags var vi på genomgång av besiktningsprotokollet och idag har vi bara promenerat runt och känt på atmosfären. Vilket superhärligt område vi ska flytta till! Ola är helt uppslukad av alla projekt han vill göra. Måste medge att även jag ser poängen med att få göra bästa möjliga av huset vi har köpt. Trädgården ska optimeras, och minst hälften av alla buskar ska bort. Ola kollar på grävmaskiner och är sugen på att jämna ut lite. Nu ska jag lämna datorn så han får fortsätta projektet cadda upp huset och planera altanen.
Huset från sidan och en vacker höstbuske. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar