lördag 29 januari 2011

Koh Tao

Sitter pa internetkafe i Thailand, pa on Koh tao i byn Chalok Ban Kao pa sodra delen av on. Stranden ar tidvattenpaverkad och valdigt smal, men det funkar. Den strand som var storst kandes for exploaterad for oss och de mindre stallena saknar som jag forstatt det nastan helt stallen att ata och dricka pa. Vi bor pa ett stalle som heter Sunshine, som ar en dykskola som erbjuder boende i lagom fina som stugor, kostar 9000 baht for dykcert och boende i 4 dagar. Det finns massor av dykning har och vi har just klarat PADI'kursen Open Water Diver idag. Det ar 27 grader i vattnet och varmt men mulet i luften. Vi har inte fatt nagon solbranna an pa en hel vecka, men sa har vi ocksa spenderat den mesta tiden under vattnet i vatdrakt... Vi tar massage nastan varje dag och det kostar 250 baht ungefar 60 svenska kr for en timmes njutning.
Karolin har fatt oronproblem och vi har just varit till lakare som konstaterade att hon fatt blod innanfor trumhinnan efter dyningen, sa nu ar det massor av mediciner pa g och innan vi flyger hem far hon ga till doktor igen och kolla sa det ar ok.
Kommer lagga till bilder nar jag kommer hem. Kanske skriver igen innan hemfard. Planen framat ar nagra dagar pa koh pah ngan, en dag pa samui och tva dagar i Bangkok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar