torsdag 28 februari 2013

Nu vänder det

Imorgon är det vår och lilla damen har fått dagisplats efter påsk. En månad kvar av usel ekonomi och snö och slask, men nu kan vi se ett slut på det. Solen gick nyss ner över den här långa vintern och imorgon börjar mars och en ny tid av att förbereda sig mentalt för att lämna ifrån sig lilla till främlingar. Läskigt, pirrigt och hoppfullt att det ordnar sig!

7 kommentarer:

  1. Grattis till dagisplatsen!! Blir det Thailand nu? :)
    Kram Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. En sak i taget... Men det är inte längre på omöjligtlistan!!

      Radera
  2. Skönt det i alla fall!

    SvaraRadera
  3. Hurra! Nu är du chef i ditt liv igen (eller i alla fall Vallys assistent). Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hurra för det! och vad kan vara finare än att bli familjens VD assistent (Vally dam assistent). Nu kan man fokusera på det viktigaste. Att fundera på hur det ska kännas att lämna bort den finaste man har. Och inventera damgarderoben och beställa märklappar och andra dagisattiraljer. Kram

      Radera
  4. Att lämna ifrån sig sin lilla skatt alltså, jag tyckte att det var en väldigt märklig känsla från början. Både vi och Astrid känner oss väldigt trygga med hennes närmaste pedagog (eller ja, med alla runt omkring), och det tror jag är viktigt. Det kommer säkerligen komma jobbiga dagar både för henne och er, men de passerar, jag lovar! :)

    Sv: Jag är glad att Elsa är barn nummer två i ordningen, och att vi således vet att det blir bättre inom kort..men det är ju så svårt att komma ihåg det om nätterna när det är mörkt, jobbigt, skrikigt och man bara vill soooooova i hundra år :) Vi siktar mot Lollo och Bernie! Tack för din peppande kommentar Elin :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli så spännande att se hur damen reagerar på att bli lämnad. Hoppas det ska vara personal som vi får förtroende för!

      Hoppas nätterna blir bättre för er snart! Man blir inte sitt bästa jag av sömnbrist... För oss har det successivt blivit lättare även om nätterna inte alls är helt bra än. Man får va glad för den lilla förbättringen!

      Radera