söndag 4 augusti 2013

När Susanne och Ivars gifte sig

Årets varmaste dag gifte sig finaste Susanne med finaste Ivars på en strand utanför Öregrund. Vi var där piffade och klara, och ganska svettiga, med nya solglasögon panikinhandlade i Öregrund innan avfärd till vigseln som skulle äga rum i Nolsterbystrand. 
Ola och Magnus var fräsiga
 Stranden var superfin och havet var alldeles medelhavsblått.

 Jag och brudparets samlade körvänner trallade in brudparet till en sång som hette Kom! och vi blev betagna av hur fina de var när de kom gående i solskenet.
 Sen sjöng vi lite till.
 Och Silvia, brudgummens syster sjöng "Flying without wings" så otroligt vackert att tårarna strömmade ner för kinderna på både mig och brudparet.


 På slutet av vigseln fick kören frispel och rockade loss på "helt galen i dig" med tamburiner och gitarrer.
 När vigseln var slut började champagnen flöda fritt och glaset var sällan tomt. Det var dock mer än varannan vatten som behövdes i värmen som nog var över 27 grader.
Kära vänner! 
Snyggt hår!
Vackra brudparet
Snygga solglajorna :)
3 av  mina favoriter!
Susanne med vackra barndomsvännen Sofia
Bordssällskapet var bra!
Susannes färggranna tjejkompisar
 Efter att nervöst ha genomfört ett bildspel från möhippan utan tekniska missöden var det dags för mig och Ellen att säga några ord om hur mycket vi tycker om brudparet.
 Sen skulle det dansas brudvals och jäklar va bra de var på att dansa! Jag och Ola var inte i närheten av lika bra, men vi försökte oss på både foxtrot och vals.
 Och vi som skulle till Thailand i vinter fick lite feeling och hade kul! Vi hoppas att brudparet vill följa med till Thaliand på en försenad bröllopsresa! Ni ser ju hur kul det kommer bli :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar