söndag 17 mars 2013

Spontantur till tropikerna

Jag ogillar att ha en helg framför mig med inga planer alls. När lördag morgon går mot förmiddag och inga beslut är tagna om vad helgen ska fyllas med kommer ångesten krypande. Ångesten kommer i takt med att Vallys behov av att aktiveras växer sig starkare och tillslut så måste vi bara iväg, bort hemifrån och hitta på något. I helgen skulle vi egentligen åka till Lkpg och hälsa på Mikkan och Johan men vi blåste av det då de var helt slutkörda. Så där satt vi med en tom helg framför oss och en dam som efter sjuktiden ackumulerat ett stort aktivitetsbehov. Men kl 10 packade vi in oss i bilen med mottot, nu är vi trötta på vinter samt Sol i sinne sol inne. Vi plockade upp Promellen och Erik och styrde kosan mot Stockholms tropiker: Fjärilshuset.

 Klimatet därinne är så tropiskt att kameralinsen immade igen och alla bilder blev till en dimma. Det var ett dyrt nöje 110 kr per vuxen, men ändå himla trevligt.

Sen blev det en heldag av bara farten: promenad och fika i Haga, shopping i Nacka forum och spontantacos hos Ellen och Magnus i nya huset. Så himla trevligt!
Funderar på om jag ska slå till på skjortan

2 kommentarer:

  1. Spontantacos är den allra godaste sortens tacos!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Särskilt med tubs! Spontantubs! Det tackat vi för!

      Radera