onsdag 13 januari 2010

Dålig magkänsla

Håller på att kolla runt bland de olika borgerliga vigselförrättarna som finns i Sthlm och har mailat och ringt en del. Man vill ju liksom att det ska kännas rätt.

Tänkte inte nämna några namn, men jag pratade just med en som jag fick en riktigt märklig magkänsla med. Hon ville inte prata om vad det kan kosta på telefon och ville knappt ta någon info på telefon utan skulle promt ha ett inbokat möte. Dessutom en irriterande dialekt. Nej nej nej. Henne kan vi inte ha! Om man inte kan stå för att man kostar då finns det en hund begraven någonstans. Dessutom är man ju inte så sugen på att boka ett möte med nån som inte kan säga om det kostar 1000 eller 10000. Är ju viss skillnad! Grrr. Det finns ju en stor risk att man då sitter på det där mötet och inte klarar av att säga att det blir för dyrt det här, tack för oss. Säljare brukar ju jobba bäst öga mot öga.

Får gå vidare och provar flera alternativ.

3 kommentarer:

  1. Helt rätt! Gå på magkänsla...ni ska ju liksom ha det här minnet med er för resten av livet!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Magkänslan är viktig att lyssna på. Den har nästan alltid rätt! Jätteroligt att du och Ola ska gifta er. Grattis!!! Du kommer att bli en fantastiskt vacker brud.

    Stor kram /Katarina

    SvaraRadera
  3. Inte för att farsans kommentarer betyder nåt, men i mitt tycke är alternativ 4 den ring som tilltalar mig mest.
    Bengt

    SvaraRadera