måndag 20 juni 2011

Ultraljud

Bebin mår bra därinne i magen. Vi är i v 20, eller 19 fullgångna veckor plus 1 dag och nedsläpp förväntas 11.11.12 efter dagens korrigering. Bebin ville dock vara hemlig och ville inte ge någon bra bild av sitt skrev, så vi är fortsatt ovetande om det är en flicka eller pojke därinne. O var djupt besviken över att inte kunna se. Han har ju inte velat diskutera detta med namn alls innan han skulle få veta vad det är... och så fick vi inget svar! jaja, huvudsaken är ju att det ser friskt och bra ut. Vi hade väl inte direkt tänkt måla blått/rosa, men när man kollar bebiskläder finns ju i princip ingenting neutralt alls. Jag har dock kört pendeltricket en massa gånger och det visar pojke varje gång. Det är ju visserligen bara hokus pokus, men ändå, lite vidskeplig är jag allt.

4 kommentarer:

  1. Fina, fina lilla bebin :) Stort grattis Elin (och O såklart)! Så fantastiskt, makalöst stort det är varje gång en liten bebis blir till :)

    SvaraRadera
  2. Å vad skönt att allt såg bra ut!
    /Jessica

    SvaraRadera
  3. Stort Grattis Elin och Ola!! Vad roligt med fler bebisar i hänget!! :) Och gött att allt ser fint ut med er! Det är ju helhärligt när det börjar växa och sparka. Hoppas allt fortsätter i rätt ordning!! Kram på er// Sussi

    SvaraRadera
  4. Det kan jag absolut göra, vi åker ju lite kors och tvärs här uppe i de djupa skogarna ;)

    Hoppas allt är bra med dig och magen! :)

    SvaraRadera