onsdag 8 september 2010

Bröllop!!!


Det har väl inte undgått någon att vi nu slagit till och gift oss... Bröllopsdagen blev allt vi hoppats och mer därtill. Mycket känslor och så mycket glädje att få dela en sån kärleksspäckad dag med världens finaste Ola och med alla fina vänner och familjemedlemmar.

Superglad att vi gick på vår magkänsla genom hela planeringen och gjorde det till vår dag, precis som vi ville ha den. Så glad att ha så fina glada vänner som bjöd till i 180 hela dagen och kvällen. Kvällen som avslutades halv fem på natten med bastu och sjöbad.Här kommer en liten titt på några bilder som fotografen Diana Westöö tog på oss. Vi har fortfarande typ inga bilder eftersom vi inte fotat något själva men de vi har kan jag inte sluta titta på för att de rymmer så mycket lycka och kärlek.

5 kommentarer:

  1. Ni är verkligen fantastiskt vackra tillsammans!

    SvaraRadera
  2. Whaaa, vilka otroligt fina bilder. Det var en sådan fantastiskt fin och rolig dag!! USB-minnet har passats vidare till J & M. Fullt med kort coming up. :D

    Massa kramar! Sussi

    SvaraRadera
  3. Grattis Sylvanskan! :) Har väntat med spänning på att få se bilder och de var mycket väl värda att vänta på. Så otroligt vackra ni är/var!

    SvaraRadera
  4. Å vilka fina bilder! Och vilken snygg ny blogg!
    /Jessica

    SvaraRadera