måndag 20 juni 2011

Ultraljud

Bebin mår bra därinne i magen. Vi är i v 20, eller 19 fullgångna veckor plus 1 dag och nedsläpp förväntas 11.11.12 efter dagens korrigering. Bebin ville dock vara hemlig och ville inte ge någon bra bild av sitt skrev, så vi är fortsatt ovetande om det är en flicka eller pojke därinne. O var djupt besviken över att inte kunna se. Han har ju inte velat diskutera detta med namn alls innan han skulle få veta vad det är... och så fick vi inget svar! jaja, huvudsaken är ju att det ser friskt och bra ut. Vi hade väl inte direkt tänkt måla blått/rosa, men när man kollar bebiskläder finns ju i princip ingenting neutralt alls. Jag har dock kört pendeltricket en massa gånger och det visar pojke varje gång. Det är ju visserligen bara hokus pokus, men ändå, lite vidskeplig är jag allt.

fredag 17 juni 2011

Juni än så länge

AW med eko-chicks och Fredrik på thaibåten



Hembjudna på grill till grillmästarna Emma och Johan som äntligen flyttat upp till Stockholm.
Senaste helgen hade vi besök av fina Elin som kom hela vägen från München för att leka. Vi tog med henne på Restaurang SMAK och en tur till Sandha
mn där vi badade, åt färska räkor och spelade minigolf.

Kristi flygare bjöd på värmebölja. Skärgårdstur och möte med syster yster och hennes familj i båt och en tur till bästa Ickan i Östergötland.

Kvällsljuset på stallbacken!!!
Ickans syster tävlar hoppning.

Min systerdotter är en gullunge!
Mys på badbryggan inför premiärdopp i 10 grader.

Uppdatering Maj

Anna och Elin har härlig utedag i maj med promenad i Haga och picknick i Vanadislunden.

Stockholms universitetskör aka Flygvärdinnorna från SAS hade vårkonsert med tävlingsrepertoaren från Bratislava.

Premiärhelg att njuta av båten. Kallt på nätterna men underbart på dagarna.


Syskonen på babyproffsen.

Uppdatering April


Okej så nu när jag bloggar igen ska jag göra en liten avrapportering i bilder på de senaste månadernas stora händelser. Börjar med ett inlägg om månaden
APRIL:

Besök av Johan och gravida Mikkan!
Körresa till Bratislava Några roliga dagar med roliga människor och äntligen genomförde vi tävlingen som vi varit på väg till i två år.

Påsk i Haverdal Min gravida namne Elin den äldre med kusin Anna och Elsa som tar sina första steg på gräs. Ola eldar påskeld. Värmebölja råder och det är som en extra sommarsemester.

Här händer det grejer

Jag har inte haft tid, ork eller fokus på att lägga upp inlägg på bloggen de sista månaderna. Arbetet har tagit mycket tid och på fritiden har mitt stora fokus legat på att smälta det stora att vi ska få barn! I mitten av november är det beräknat och närmare bör vi få veta på det stora ultraljudet på måndag. Vi har redan gått halvvägs och jag bör vara i v 20. Det känns härligt att det börjat röra på sig därinne och bebin gör sig påmind genom att magen blivit synlig och genom att det börjat sparka sista veckorna. På bilderna ser ni skillnaden mellan magen i vecka 5 och i vecka 19. Nu vet typ alla på jobbet och familj och de jag träffar, så nu känner jag mig redo att gå ut med nyheten i cyberspace.