lördag 19 mars 2011

Skandal!

Här byter man jobb och tror att man liksom byter upp sig lite. Men icke! Det visar sig att på nya gruppen får man minsann inte semlor på självaste fettisdagen. Skandal! Jag har fått ta igen det flera gånger om på hemmaplan för att inte förgås av bitterhet :) Nedan avnjuts semla i Rosendals trädgård på Djurgården där det är härligt att fika utomhus alla årstider! Man är alltid precis lagom trött efter att ha promenerat när man kommer fram också.

torsdag 10 mars 2011

Energin är tillbaka

Ända sedan hösten har jag gått på lågvarv, men nu, äntligen är jag tillbaka! Jag känner mig som mig själv igen. Glad, på g och med fullt av energi. Vårkänslor och alldeles nykär i min fina man! Ikväll är det torsdagsmys. Han är ute och hyr en film och sen har han förbjudit mig att hänga framför datorn. Okej rå... Så får det bli!

söndag 6 mars 2011

Sång i 6 timmar!

Repdag med Stockholms universitetskör idag! Äntligen börjar det lossna och låta som musik. Om 5 veckor bär det av på körtävling i Bratislava, Slovakien. Ska bli jättekul nu när det verkar som att vi kommer att kunna sångerna :)
Promenad på Brunnsviken i solen med Karolin
Par på promenad med hunden i väskan... knasigt!

Solglasögon på!

Lördag i mars och vi är ute i värmande vårsol och iallfall några av gatorna är nu fria från snö. Lämnar till och med vinterjackan hemma till förmån för skinnvarianten. Love it! Vi mötte upp Lars och Fia som inte fastnade på bild på brunch på Elverket. mums!
Efter att ha tagit mitt ansvar som musikrådsansvarig i kören och ägnat eftermiddagen åt att sortera körens alla noter ihop med Nadja och Marius blev det spelkväll med några från kören. Skrattade så jag fick ont i magen när vi körde "så det kan låta, hemma hos oss" och charader. Mycket trevligt!

lördag 5 mars 2011

Fredagsboule

Sörjer att vår systemkamera gått sönder... Objektivet bara skramlar... Bildkvalitén från min lilla Canon går ju inte att jämföra på samma dag, men men. I fredags umgicks vi med Jessica och John och vår plan var att aktivera oss. Stand up kom på tal och när vi styrde kosan mot Norra brunn var det fullt. Typiskt. Bara ett stenkast därifrån fanns dock Boulebar (och även ett Laserdome som jag var väldigt sugen på). Det fick bli boule eftersom Jessica skulle vara så att säga proffs på Boule. Vi blev på lag mot killarna och de fullkomligt krossade oss med sin överlägsenhet i första heatet. Tur för stämningen att vi tog revansch. Hade kunnat sluta med minst en separation pga dåliga förlorare annars.
Rolig John här nedanför!