söndag 27 februari 2011

Ljuva helg!

Fredagskvällen blev en skön Olin-kväll med restaurang och bra film på bio: "Kings speech".
Lördagen ägnades åt barnvaktande av lilla systerdotter E. Det var supermysigt! Tack vare snälla Jenny i kören fick vi komma in gratis på Junibacken och åka sagotåg och leka. O ser nöjd ut tycker jag!

Ny mascara!


Det må inte vara någon revolutionerade nyhet, men om ni vill ha ett bra tips på en grym mascara så säger jag Lumene, Blueberry curl! Köpte på tax freen i Helsinki efter att Karolin tipsat mig och jag är hooked! Håller hela dagen och ger superfina långa separerade fransar fransar.

onsdag 23 februari 2011

Glass i stora lass

När man jobbar på socialtjänsten så får man av förklarliga skäl sällan något bjussigt på planeringsdagar och konferenser. Det finns helt enkelt aldrig pengar till det. Nu var jag som är skyddsombud på 3- dagars arbetsmiljöutbildning på Quality hotel i Haninge. Då jäklar var det både frukost lunch fika och däremellan gratis mjukglass och popcorn så mycket man vill. Klart man måste passa på när det bjuds. Gratis är gott! Magen tyckte kanske inte att 4 mjukglassar med strössel på en dag var optimalt, men vad gör man. Chansen kanske inte kommer tillbaka och snart står man där på nästa konferens och ska vara mer än nöjd om man får en halv ostfralla.

Kors i taket!

Alltså, jag har ju aldrig nånsin varit ett fan av vintersport. Jag är ju ingen vintermänniska över huvudtaget. Sol, strand och aktiviteter som hör sommaren till är mer min melodi. Trots detta tog jag mig tillsammans med Ola och LarsOFia från Hässelby strand till Alvik på LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR i helgen!!!! Isen var knagglig och det var svårt för mig som aldrig stått på långisar tidigare och några rejäla vurpor blev det. Men, jag njöt faktiskt riktigt ordentligt när vi satt där i solen och drack varm choklad och isbrytaren gick förbi i rännan utanför..

fredag 18 februari 2011

Thailand my fliend! Ett axplock av bilder

Chalok ban kao på Koh Tao
Solnedgång på Koh Pha ngan
Koh samui
Water melon shake...mmmmmmums
Elin och apan
Rolig tant i Tuk Tuk

Utanför ett av många tempel i Bangkok.


Utsikt från 64'e våningen, Sirocco at Lebua Bangkok
På sky bar, Sirocco at Lebua i Bangkok

Utanför MBK i Bangkok

tisdag 1 februari 2011

Brist pa sol!

Trots att man flugit over halva klotet sa "lyser" solen med sin franvaro. Vi har nu kommit till koh pha ngan och det ar fortsatt varmt men mulet. Det var val inte exakt det man sag framfor sig nar resan bokades, men avlappnade blir vi iallafall. Lasa bok, ta massage varje dag och sova massor! Det ar oxa helt ok.