måndag 26 april 2010

Längtan till landet

Vintern raaasat ut bland våra fjällar! Efter en helt hysterisk vecka med hela tiden nya och ändrade planer avseende flygplanstrafiken rodde vi i land en alternativ körhelg på underbara Uttringe, mitt paradis. Vi körde skivinspelning och fest och bastu i massor. Första doppen för året i isande kallt vatten. Lugnet i själen infann sig.
Vackraste utsikten i världen!

Given bastuoutfit...
Förfest i överslafen... :)

Mitt under inspelningen

Tjejerna gör solhälsning på verandan

Skål herr ordförande...

Mika och Thord i ett Chess-spex
Jocke som spamalotspexare
Underbara flickornas brygga på Uttringe. Där morgonsolen skiner och lyckan sprudlar i bröstet!

torsdag 15 april 2010

Kören

Just nu går otroligt mycket av min tid till det fina gänget i min kör. Sjunga med dem, möten med dem, styrelsejox, massa fest med dem och massa massa mailande... Härligt med sån fin sammanhållning. Om en vecka drar vi till Bratislava och det kommer bli fabulous! Här kommer bilder från helgens partaj...

Thord och Jonathan- eller humle och dumle eller Batman och Robin- ryggraden i järngänget

Ylva- rumskamrat to be i Bratislava- kommer att bli fantastiskt kul!
Emily lyssnar uppmärksamt på Christian :)

Fina Nadja och Jonathan!
Härliga tjejer!
Nadja, Angel Face (Karolin) och jag

söndag 11 april 2010

Gullunge!


Lilla E var superglad och gullig som få när vi var över på påsken. Måste försöka träffa gullungen oftare!

lördag 10 april 2010

Bröllopsbeslut

Igår tog vi mer eller mindre spontant och beställde vigselring till mig i Smyckabutiken vid Rådmansgatan. Nu är jag skitnervös att jag valt knasigt! Det blir en riktigt bred ring, precis tvärt emot vad syster Erica varnat mig för. Jag känner en viss skräck för att behöva bli tantig eller för gullig bara för att jag ska bli fru Sylvan, så nu beställde vi en tuffare ring med devisen från Ola: bara du inte byter kille är det väl inte hela världen om du byter ring om 10 år... Fina han!!! Fina fina Ola förstår att detta beslutet var ett stort beslut som jag som byter smak hela tiden har svårt att landa i. Så det blir: 8 mm bred, 1,8 mm hög relativt rak ring i vitt guld med 6 st 0,3 carats stenar varav minst en svart sten. Helt tokigt men också symboliskt, vita och svarta stenar för att symbolisera ljusa och mörka dagar när vi lovar att älska i nöd och lust. Vi håller budget på kronan också när vi löst in det samlade byrålådsguldet så detta är värt att firas! Jag kommer få prova den innan stenarna sätts på plats så ännu är den inte klar för beskådan...


Ett par fräsiga skor i temafärg har också inhandlats. Jag ska bara se till att prova dem ihop med klänningen innan jag helt bestämmer mig. Här kommer en sneak peak. Planen är ändå att använda dem under sommaren så att de är ingådda och sköna när dagen d är här så det gör inget om ni har sett dem :)
Inbjudningarna kommer till största del att skickas ut i veckan. Om någon undrar eller har åsikten om varför vi inte följer etiketten och bjuder alla människor i par så är det bara så att vi inte får plats och att vi därför försöker prioritera de som står oss nära/ har en aktiv relation till en av oss eller gärna oss båda. Vi är ju nästan först ut i bekantskapskretsen med bröllop, så vi får väl helt enkelt försöka sätta nån standard som funkar för oss (och få sota för det i framtiden kanske :) ). Förhoppningsvis kan folk som inte kan komma svara tidigt så att vi får chansen att så att säga köra en rond två med inbjudningar om det skulle bli manfall... Hoppas verkligen inte detta kommer att leda till att folk blir sårade. Om du inte blir bjuden, tänk då på att inte ens mina släktingar utanför närmaste familjen blir bjudna, så vi har sållat hårt. Om du blir bjuden så ska du veta att du är verkligt viktig för någon av oss och vi vill så gärna att du kommer.

söndag 4 april 2010

Glad påsk!

Vårkänslorna bara pumpar i blodet och solen och kraften är äntligen tillbaka! Gatorna blev sopade häromdagen och jag tog första promenaden i pumps på Påskafton. Eftersom vi inte har någon balkong får man njuta av solen från en hög stol som man ställer vid sovrumsfönstret där eftermiddagssolen gassar. Passade på att njuta ett glas kallt vitt. Inledde påsken med att kolla in tavlor på Ea's vernissage (pappas fru). På plats där hon ställde ut i Tulpanernas hus kunde man handla tulpaner som var superfina, så jag uppvaktade fästmannen med en stooor bukett när jag kom hem.


Påskdrink!

Påskkäring!
Nostalgitrippade genom mina album igår på jakt efter presentationsbilder på gästerna till bröllopet men fastnade mest på roliga bilder på mig själv.