söndag 28 mars 2010

Jobba på båten

Mycket tid framöver kommer att gå till att slipa på båten och olja, betsa, lacka, dra el med mera. Tur att jag har en sån fixarfrasse som njuter i fulla drag av att få meka och greja!

Jag bidrar med att slipa lite och bjuda på våfflor... :)

Tjejkväll

Fredagen var fruktansvärt tung på jobbet och humöret var långt ner i skorna när jag satte mig på tåget hem. Utskällningar och massa skit denna vecka med maxad arbetsbelastning. Efter en fattig månad var det najs att shoppa lite nya kläder när lönen anlänt på kontot. Riktigt härligt att sedan att få spendera kvällen ute på pubrunda med världens bästa Helen och Mathilda. Kan inte rekommendera indiern Indira på Bondegatan där vi började kvällen. Det här med att boka bord gick bra, men det här med att det faktiskt skulle betyda något dvs att man hade ett bord när man kom dit var inte lika självklart. Tjurig personal och medioker indisk mat. Tacka vet jag mitt stamställe Bollywood. Kvällen fortsatte med efterrättsdrink på Vampire lounge och en tur till Snaps. Betydligt gladare och fattigare tog jag mig hem.
Helen!
Mathilda!

söndag 21 mars 2010

Sommarfärg

Före

Under tiden i trendig hetta :)

Efter

söndag 14 mars 2010

Rapport från Funäsdalen

Såhär fin var utsikten från fönstret halv sex på morgonen.
Calle och Lars hjälper varandra med vantarna... Fina killar!

Fia laddar upp inför åkningen.

Lars med de blåa ögonen och galna offpistblicken.


Ola var helt såld på "nyheten" carving...
Var så klart proffs på att åka efter ett åk.

Nöjd och glad efter att ha överträffat mina förväntningar på skidkunskap!! Puss på er

söndag 7 mars 2010

Schlagerpartaj

Fest på BJ, med anledning av att världens bästa Johan och Mikkan var på besök. Firades med fina kompisar och finfin andra chans i schlagern. Tror jag kommer dansa bra till Wahlgrens dänga även om den var rätt kass.
































lördag 6 mars 2010

Fake it til you make it

Har genomlevt en riktig skitvecka med devisen fake it til you make it. Var hemma från jobbet med diverse krämpor ett par dagar och tog en promenad. Bestämde mig för att le tills jag blev glad. Med ca 10 minus frös leendet nästan fast. Men gladare blev jag. När jag senare var på kören och nån sa att jag såg brun och fräsch ut, hänvisade jag igen till min devis. Sminka sig snygg är enda alternativet i den här miserabla vintern som aldrig tycks ta slut.
En tepåse som nån tokig hängt upp som en prydnad...

Ett stort plus för mina fina arbetskompisar. Har fått flera nya som är helt underbara. Skönt att veta att man får vara som man är på jobbet och att det går att både skratta och gråta med de man träffar oftast. Här kommer bild från after worken med tjejerna.
I helgen får vi besök av bästa Mikkan och Johan. Lite fest blir det och i veckan ska det åkas skidor! Jag som hellre hade fått ta en vecka till att ligga vid en pool och steka den här vinterbleka kroppen och tanka på lagret av D-vitamin undrar i mitt stilla sinne hur jag kunde gå med på att lägga semesterdagar på att ägna mig åt vintersport. Planen är att spendera mycket tid med en öl i bastun. :)