torsdag 26 november 2009

Jag är lucia, ljusets drottning

Lussandet gick helt ok men det roligaste var att vi bonuslussade för ett gäng kinesiska affärsmän i lokalen bredvid där vi var först. Jag har aldrig blivit fotad så mycket på samma gång ihop med kinesiska män... Lucia verkar vara deras våta dröm :) Nu blir jag känd i Kina...

onsdag 25 november 2009

Lusse lella lusse bulla elva nätter före jul

Nu är det mycket... fööör mycket. Kan inte sortera vad jag ska göra, när och vad som är viktigast just nu. Har grejer med kören typ varje dag och lussesäsongen är i full gång. Luciapremiär imorgon på något stackars företags julbord som kommer att få se en kör med fullvuxna blekfeta körtöntar i för små lusselinnen... Vi sjunger ju fint i alla fall, men gulligt, det är det inte.
Nu ska jag stupa i säng så att jag får min skönhetssömn inför morgondagens utbetalningshysteri på jobbet och luciauppdraget.

lördag 21 november 2009

Nomadliv

Igår fredag dröjde jag mig kvar på jobbet efter stängning och tog en tripp en trappa ner till gymmet och körde fullt ös. Efter det en najs bastu och en busstur bort fanns mysig kväll med Helen och Måns, vilddjuret :)

Många pepparkakor senare vid elvatiden begav jag mig hemåt för att få sova i kryssställning (ta upp hela sängen) eftersom lilla O är på Smålandsturné och hälsar på gamla högskolekompisar. Väl framme på centralen får jag en ond aning om att jag nog inte har några nycklar hem...

Mycket riktigt, efter att ha letat igenom min enorma väska med tusen saker i flera gånger och efter att ha tömt ut alla grejer på en bänk på Rådmansgatans tunnelbanestation insåg jag faktum att jag inte hade några nycklar. Men... vad var det som låg där om inte nycklarna till min pappas lägenhet... Så mitt i natten som en tjyv kom jag insmygandes och bäddade i bäddsoffan hos pappa... Nu ser jag fram emot nomadliv resten av helgen eftersom O kommer hem någon gång på söndag kväll... Stööööörigt !!! Nästa anhalt är barnvaktande hos syster E.

torsdag 12 november 2009

Förlåt mamma


Har lite dåligt samvete över att jag inte iddes ta bussen till Flottsbro och gå på kyrkogården och tända ett ljus för mamma på allhelgonadan. Istället blandade jag drinkar för fullt och spökade ut mig...

Ledig två dagar

åååå va underbart att ha sovmorgon och bara få ha fyra kravlösa dagar! Mer sånt åt folket. Hade egentligen velat ta en hel vecka ledigt, men det hade inneburit att jag skulle haft svårt att få pengarna att räcka eftersom jag inte hade kunnat motstå frestelsen att åka nånstans där solen alltid skiner. Nu är det verkligen november och det är ju inte min favorit.

Här kommer några bilder från resan till Rom. Vi blev grymt bortskämda av Olas familj och åt och drack och körde sightseeing för fullt.





Bilderna är från colosseum, fontana di trevi och forum romanun.
Nu bär det av till frisören tror jag bestämt. Vet inte riktigt om det blir ljusare eller mörkare denna gång. borde ta en tur till solariet också eftersom blekheten slutat vara klädsam... :)