söndag 26 april 2009

Inspirerad och glad


Veckan har varit full av roliga händelser. Hunnit med tjejmiddag, stand up kväll, körrepetion, inspirerande föreläsning med Blossom Tainton och körinternat på helgen.

Körinternatet var helt fantastiskt! Jag är så inspirerad och glad i kroppen efter att ha fått sjunga och umgås med sångarvänner hela helgen i underbar Roslagsmiljö. Vi var på barnens ö och kollo-elin fick längtan till kollo. Vädret var underbart och solen lyste på oss.
Basarna tar paus på verandan
Schlagerspex med altarna!
Stående ovationer!! Snygga var vi.
Jag och Ylva längst fram var som två duracellkaniner,
"haschtomtar" även kallade... :) Mycket skratt!!
Star wars spex med min arbetsgrupp i kören

När vi hade repeterat fredag kväll och hela lördagen var det fest med spex, (se ovan... ovanligt att Elin drar igång såna här grejer... eller inte) och massa sång och tokig dans. Kvällen avslutades med fin sång när de flesta hade gått och lagt sig. Fick höra två nya favoritlåtar som en tjej i kören spelade på gitarr och sjöng. "Jag väntar..." och "helgdagskväll vid timmerkojan" med Sofia Karlsson. Tips!!!! Så vackert!

När jag kom hem idag tok jag cykeln och cyklade 35 minuter hem till systern och systerdottern som blev sex månader idag. Supermysigt att gosa med den lilla tjockisen.


Emelie 6 månader!

Lycka är att kunna ta på sina fötter

torsdag 16 april 2009

Efter påsk kommer stress

Helt fantastiskt skön påskledighet har vi haft. Västkusten visade sig från den vackraste sidan med sol och sommartemperatur hela helgen. Blev mindre tårtor än beräknat och hela tre löprundor. Ny träningskläderna fyller verkligen en motiverande funktion.

Efter påskveckan kom dock bakslaget som ett brev på posten. Galen vecka med massa klientbesök och en Elin som kommer hem trött som en liten hög på kvällarna. Det är konstigt hur väl det känns när hjärnan är överbelastad. Det får helt enkelt inte plats fler intryck. Dessutom en tokig fågel utanför fönstren på nätterna. Pust...

Nu ska jag njuta av inspelat dubbelavsnitt av underbara desperate housewives och ett glas vin och överblivet påskgodis i soffan . Saknar tjejkvällarna som hållt tittandet i schack de senaste åren. Saknar mycket att va student! Det känns knappt som att jag har mer pengar nu än när jag pluggade, så vad är meningen...

Ok nog klagat. Vin och vila!

söndag 5 april 2009

Maybe baby

Underbart med en helg med solsken! Igår hade vi en härlig dag ute i solen och Stockholm visade sig från sin finaste sida. Vi lapade sol på Skeppsholmen, åt glass på söder, hängde på uteserveringar och vädrade solglasögonen. Vår sena julklapp till våra päron blev äntligen av. Vi bjöd på Buddy Holly the musical med underbara norrländska Brolle och massa sköna låtar. Peggy Sue har gått runt runt i hjärnan efter det. Kvällen fortsatte med en spektakulär solnedgång och milsvid vy med fördrink i Skrapan vid Medborgarplatsen. Rekommenderas å det varmaste till både stockholmare och besökande lantisar!!!!! Sedan fick Olas päron äran att bjuda sällskapet på en härlig italiensk middag.

Har passat på att ta varje tillfälle i akt att hälsa på söta systerdotter, vill ju inte missa babytiden. Vi tog en prommis i solen i fredags och hon var supercool i sina solglajjor. Häromveckan var vi barnvakt en helkväll... Nästa gång ska jag ha öronproppar till hands. Hon har röstresurser den lilla donnan... Men med lite träning har hon kanske sångartalanger :) Efter en dryg timmas vansinnigt gallskrik fick jag henne äntligen att lugna sig. Frid!! Här kommer lite babybilder från mobilen.